Aslan"ın kaptanı Arda Turan, Panathinaikos"u yenip, grup liderliğini garantileyerek rahatladıklarını söyledi. Başarılı futbolcu, “Bizim için çıkış maçıydı. Önemli bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Arda, ligde sıkıntılı günler geçiren sarı-kırmızılı takımla ilgili ve kişisel performansına yönelik eleştirilere de yanıt verdi. 15 Temmuz"dan bu yana maç oynadıklarına dikkat çeken milli oyuncu, “İnişler çıkışlar olabilir. Önemli olan böyle zamanlarda ayakta kalmaktır” dedi.
Bursaspor maçında forvette oynamasıyla ilgili soruya, “Hocam nerede isterse orada oynarım. Sol tarafa daha alışığım, ancak artık gerçekten fark etmiyor” yanıtını veren Arda şöyle devam etti:
“Kaptanlık ve Metin Oktay"ın formasını taşımak büyük onur. Ancak ben bunları Arda olarak kazandım. Mourinho"nun güzel bir sözü var. "Baskı evine ekmek götürmek zorunda olan insanlarda olur" diyor. Benim üzerimde baskı yok. Performansımdan çok memnunum. Eleştirenler istatistiklere baksınlar. Burası Türkiye eleştiri olacaktır. Performansla ilgili eleştirilere saygı duyuyorum. Fakat özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Çok kötü yaşayan oyuncular 3 günde 1 maç oynayamazlar. Bugüne kadar nasıl yaşadıysam aynen devam ederim, kimseye hesap vermem.”/milliyet