AYDINPOST HABER SERVİSİ/Elvan Çetin-Dün gece Buharkent, Nazilli, Atça, Sultanhisar, Salavatlı'yı ziyaret eden Uzunırmak, halkın büyük ilgisiyle karşılandı.
Miting havasında gerçekleştirilen kahve toplantılarında hemşehrilerine seslenen MHP'li Uzunırmak, "Yalanları doğruymuş gibi söyleme gayrat gösteren, halkı fakirleşen zenginleşiyoruz diye kandıran hükümetten kurtulmak için zaman git gide azalıyor. Sizlerden 12 Haziran pazar günü doğru seçimi yapmanızı istiyorum. Türkiye'nin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için MHP'yi bu seçimlerden iktidar çıkartalım" diye konuştu.
 
AKP Genel Başkanı ve Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın PKK lideri Abdullah Öcalan için "Ben olsam asardım" yönündeki açıklamalarına da vurgularda bulunan Uzunırmak, "Sen barış imzalamaya çalışırken, Habur'dan T.C. devletinin polisine, askerine kurşun sıkan teröristleri davulla zurnayla karşılarken şimdi de hangi mantıkla bunu söyleyebiliyorsun? Kaldı ki, Öcalan'ın asılıp asılmayacağının tartışıldığı günlerde senin grubun değil miydi asılmaması yönünde oy kullanan. Yeter artık halkı kandırma" dedi.
 
Ali Uzunırmak, "2011 seçimleri, devlet ve millet hayatımızda önemli bir kilometre taşı olacağına inandığımız bir seçim. Çünkü yakın coğrafyamızda sınırların, yönetimlerin ve yönetim metotlarının değiştirilmeye çalışıldığı bir faaliyet var. Milliyetçiyim, vatanseverim, demokratım diyen herkes, Türkiye'deki bu gidişe son vermek istiyor. Bu coğrafyadaki şekillenmede görev olarak konuşlanmış bir takım kişiler var. Başbakan Erdoğan konuşmalarında ileri demokrasiden bahsediyor ancak, buna karşılık basılmamış kitaplar toplatılıyor. Başbakan, yanında belki 100 binleri bulan insan çalıştıran iş adamına (karışmasın bu işlere) diyebiliyor. Sayın Başbakan (Cumhurbaşkanından sokaktaki vatandaşına kadar hiç kimse bu işlere karışmasın) diyor. Kimseyi hiç bir işe karışmayacaksa, ülkedeki yönetimin müspet ya da menfi yönlerini halkla paylaşmayacaklarsa, o zaman demokrasinin bir anlamı yok, vatandaşlara oy kullandırmanın da bir anlamı yokm" dedi.
 
AKP'nin dayatmacı bir zihniyetle Türkiye'yi yönetmeye çalıştığını ifade eden Uzunırmak, "Basılmayan kitapları toplayan bu hükümet. Şehide kelle diyen de bu hükümet. Her yerde anlatıyorum, AKP grupu toplantısında Başbakan kalkmış PKK için düşman değil açıklamaları yaptı. Bu mu senin milliyetçiliğin? Bu mu senin vatanseverliğin?" diye Başbakan Erdoğan'a sert çıktı.
 
Konvoy halinde ziyaretlerini sürdüren Ali Uzunırmak, gece geç saatlerde bulunduğu toplantılarda vatandaşların sabırla beklemelerinden dolayı da teşekkür etti.
08.20110611135543.jpg
09.20110611135554.jpg
10.20110611135604.jpg
11.20110611135613.jpg
12.20110611135622.jpg