Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde bulunun Regülatör Köprü'de meydana geldi. İddiaya göre saat 15:30 gibi Regülatör Köprü'de görev yapan güvenlik görevlileri ızgaralarına tıkılmış halda bir ceset görünce polisi arayarak haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis su altı ve can-kur ekibini çağırdı. Su altı timleri halatla cesedin takıldığı yere indi. Uzun süren çalışmalar sonucunda ceset ızgaradan kurtarıldı. Daha sonra su altı timi, halatla cesedi bağladıktan sonra Cankur ve polis ekipleri yaşlı adamın cansız bedenini yukarıya çekti. Yapılan incelemede cesedin 60 yaşındaki Muhlis Altındiş olduğu belirlendi.

Polis Altındiş hakkında kayıp başvurusu yapılıp yapılmadığı konusunu incelendiğinde ise 10 gün önce oğulları tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıplar Bürosu'na başvuru yapıldığını belirledi. Muhlis Altındiş'in ayrı yaşadığı çocukları kayıp başvurusu yaptıktan iki gün sonra babalarının bir bankadan 10 bin TL kredi çektiklerini söylediği öğrenildi. Bankanın güvenlik karmalarını inceleyen ekipler Altındiş'in bir bayan ve erkekle parayı çektikten sonra bankadan çıktıkları ortaya çıktı. Polis, şimdi kameralardaki kadın ile adamı ararken, yaşlı adamın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiğini araştırıyor

"CESEDİN ÇIKARTILMASINI FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER"

Cesedin çıkartılması sırasında ise meraklı vatandaşlar film izler gibi cesedi izledi. Polisin bütün uyarılarına rağmen kaldırımdan ayrılmayan vatandaşlar cedesi görebilmek için birbiriyle yarıştı. Cesedi daha yakından görmek isteyen vatanadşlar ceset iple yukarı çekilirken köprünün tel örgülerine kadar yaklaştığı görüldü. Vatandaşlar cesedi merak ettikleri için baktıklarını söyledi. Bu arada yoldan geçen kadınların çocuklarıyla birlikte cesedi izlemesi de dikkat çekti.