Ata Mahallesi Cevat Aldemir İlköğretim Okulu"nun bahçesinde bu yıl ilki düzenlenen sinema gösterisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Yazlık Sinema Günleri ile insanların yaz akşamlarında ay ışığı altında, ailece eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Göreve gelir gelmez belediyecilik hizmetlerinin yol, kaldırım, asfaltlama, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarından ibaret olmadığını göstermek adına, halkın sosyal ve kültürel aktiviteleri ön plana çıkarak örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini yürütürken, sosyal ve kültürel etkinlikleri de unutmuyoruz. Bu manada Yazlık Sinema Günleri de "sosyal belediyecilik" anlayışımızın örneklerinden sadece bir tanesi. Yazlık sinemaların en büyük özelliği, ailelerin çocuklarıyla birlikte sinemaya gelmeleridir. Daha önce de söylediğim gibi bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir. Sinema günlerine hemşerilerimizin ilgi göstermelerini ve katılımlarını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yaz sinema günleri etkinliklerinin önümüzdeki günlerde ve Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde devam edeceği bildirildi.