Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, açılım süreci konusundaki görüşlerini ve PKK Terörüne yönelik Vatan Partisi’nin çözümlerini anlattı.

OYLARI BÖLMEYİN

Katıldığı konferanslarda Vatan Partisi’ne yeni katılan kişilere rozetlerini takan Uğur, “Vatan Partisi’nin 15 Şubat’ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurultaydan sonra Türkiye’nin her yerinden Vatan Partisi’ne katılımlar çığ gibi büyüyor. Siyasi ve ekonomik olarak gittikçe çöküşe sürüklenen Türkiye’de kurtuluşun tek çaresi Vatan Partisi’dir. Hükümet terörle mücadele değil, müzakere halindedir, muhalefet atıl durumdadır. Biz Vatan Partisi olarak bu oyunu bozarız, oylarımızı bölmeyin” şeklinde konuştu.

VATANIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN

Albayrak yaptığı açıklamada, “Aydın ili çapında başta AKP, CHP, MHP, DSP, HEPAR gibi siyasi partilerden, öğretim üyelerinden, işçi sınıfından, emekli askerlerden, üniversite öğrencilerinden, köylerden ve halk tabanından partimize yoğun bir katılım gerçekleşiyor. Partimiz son bir ay içerisinde 400 yeni üye kaydı yapmıştır. Vatan Partisi, Türkiye'nin ve Aydın'ın en ücra köşesine kadar örgütlenmektedir. 2015 seçimlerinde hedefimiz iktidar olmaktır. Çağrımız şudur. Vatan Partisi saflarına katılarak müreffeh bir Türkiye'nin kurulmasında pay sahibi olun. Vatanımızın yüzü gülsün” dedi.

5-051.jpg4-096.jpg