Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta başlattığı siyasi parti, demokratik kitle örgütleri, esnaf ve vatandaşlara yönelik referandum ziyaretleri sürüyor.  İl Başkanı Emre Albayrak ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, bu haftaki ziyaretleri kapsamında Tabip Odası, Eğitim-İş Sendikası, Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği, Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'ni ziyaret ederek  halk oylaması ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

‘Teröre karşı topyekün mücadele için Hayır’ vurgusuyla ziyaretlerde bulunan Vatan Partisi heyeti adına İl Başkanı Emre Albayrak “Ziyaretlerimizde PKK, FETÖ ve IŞİD terör örgütlerine karşı yürütülen Vatan Savaşı’nın başarıya ulaşabilmesi, ekonomik olarak ülkemizin refaha kavuşturulabilmesi adına fikir alış verişleri oldu.” açıklamalarında bulundu. “Yurt genelinde referandumdan hayır çıkacağını biliyoruz.” diyen Albayrak,  “Sadece referanduma yönelik ya da Hayır oyu vereceklere yönelik bir çalışma yapmıyoruz. Refarandum sonrası Türkiye’yi değerlendiriyoruz ve Evet oyu vereceğini belirten kişi ve kurumlarla da görüşmeler yapıyoruz. Oyunun rengi ne olursa olsun hepimiz yurttaşız, hepimiz de vatanseveriz.” ifadelerini kullandı.

Parti heyetinden yapılan açıklamada çalışmaların devam edeceği, farklı siyasi parti, kurum ve kanaat önderleriyle birlikte, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin sürdürüleceği belirtildi.

tabip-odasi.jpg

 

sehit-aileleri-ve-gaziler.jpg