İngiliz ekibinde Adebayor, Walcott, Gallas ve Eboue; F.Bahçe'de ise Alex, Emre ve Önder yok. Arsenal hafta sonu M.United, sarı-lacivertliler ise G.Saray'la karşılaşacak. İngilizler grupta rahat. F.Bahçe, Devler Ligi olmazsa UEFA için puan almak zorunda. 21.45'teki maçı Star yayınlayacak.

Teknik direktör Aragones, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk 3 maçta istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtirken, bugünkü Arsenal mücadelesinden umutlu olduğunu dile getirdi.

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile bugün çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Grupta 3 maç sonunda henüz galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, İstanbul'da 5-2 yenildiği grup lideri Arsenal karşısında puan ya da puanlar alarak geçen yıl tarih yazdığı Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tur şansını kalan iki karşılaşmaya taşımayı amaçlıyor. İngiliz ekibinde Adebayor, Walcot, Gallas ve Eboue; F.Bahçe'de ise Alex, Emre Belözoğlu ve Önder Turacı forma giyemeyecek.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Arsenal, 7 puanla grupta rahat ve hafta sonundaki Manchester United maçına kilitlendi. Sarı-Lacivertliler ise G.Saray maçı öncesi İngiliz ekibini yenip, Avrupa'daki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor. Emirates Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçı İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek. F.Bahçe'de Lugano ve Selçuk sarı kart cezası sınırında. Geçen yılki başarıları tekrarlamayı arzuladıklarını belirten F.Bahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Arsenal karşısında iyi bir mücadeleyle kazanmak istediklerini açıkladı.