Aydın eski Valisi Hüseyin Avni Coş’un Adana Valiliğine atanmasının ardından bu göreve atanan Bayburt Valisi Kerem Al’ın 6 Eylül’de Salı günü Aydın Valiliği görevine başlamasıyla birlikte, Aydın Valiliği’nde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanmaya başlandı. Vali Kerem Al’ın makamına oturduğu dakikadan itibaren başlayan ziyaretler bir taraftan devam ederken, getirilen çiçekler makam odasından dışarıya taştı.
Geçtiğimiz haftadan beri Aydın’da görev yapmaya başlayan Vali Kerem Al, mesaisinin büyük bir bölümünde kamu kurum ve kuruluşları amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çeşitli dernek üyelerini ağırlıyor. Bizzat yapılan ziyaretlerin yanı sıra birçok kurum ve kişide valilik makamına gönderdikleri çiçekler ile Vali Al’ı tebrikleri ve hayırlı olsun dileklerini iletiyor.
Ziyaretçilerin beraberinde getirdiği ve gönderilen çiçekler nedeniyle Aydın Valiliği makamında çiçekleri koyacak yer kalmayınca, çiçeklerin bir bölümü Özel Kalem’in bulunduğu bölüme yerleştirilirken bir çoğu da Valilik makamının bulunduğu katın koridorlarını süslüyor. Valilik makamı ve dışarıdaki bekleme salonunu dolduran yüzlerce saksı çiçek, makam odasını adeta bir botanik bahçesine çevirirken; çiçek bahçesine dönmüş odaları görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.