Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla il genelindeki yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi.
Aydın Polisevi"nde düzenlenen yemeğe Vali Hüseyin Avni Coş"un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt da katıldı. Yemeğe katılan gazetecilerin gününü kutlayan Vali Coş, Aydın"da yapılan hizmetlerde gazetecilerin kendilerine büyük destek verdiğini dile getirerek, eksikliklerini dile getiren gazetecilerin uyarılarıyla hatalarını gördüklerini belirtti.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vali Hüseyin Avni Coş, basının demokratik siyasal rejimin olmazsa olmazı olduğunu kaydetti. Gazetecilere sorunları hep beraber sahip çıkma çağrısında bulunan Coş, “Gücümüzü birbirimizi yıpratmak için değil, ortak hareket için kullanırsak başarılı olabiliriz. Bizi destekleyen ve eleştirileriyle hatalarımızı görmemize vesile olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor. İnşallah 2011"de Aydın"ın problemlerinin çözülebileceği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.
Yemek sonunda gazetecilere radyo hediye eden Vali Coş, ayrıca davetine icabet eden gazetecilere teşekkür etti.