Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Merkez Köy Muhtarlar Derneği yönetimini, Aydın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yönetimini ve Söke Ziraat Odası yönetimini kabul etti.

İlk olarak Aydın Merkez Köy Muhtarlar Derneği yönetimini kabul eden Vali Hüseyin Avni, Coş, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. Muhtarlar adına konuşan Dernek Başkanı Bayram Ali Er, köylere gelen postaların muhtarlıklara yada köy kahvesine bırakıldığını dile getirerek, gelen postaların evlere dağıtılmasını istedi. Bunun üzerine PTT Müdürlüğüne arayan Vali Coş, konuyla ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Daha sonra belirli köylere yangınlara karşı su tankerleri ve cenaze yıkama aracı konulmasını talep eden Bayram Ali Er, köylerde yaşanan hırsızlık olayları konusunda kendilerine yardımcı olunmasını talep etti.

1 Haziran"dan itibaren köylerde umuma açık yerlerde düğün yapamayacaklarını kaydeden Bayram Ali Er, bu konuda köylerde büyük sıkıntı yaşanacağını dikkat çekerek esneklik yapılması gerektiğini belirtti.
Vali Hüseyin Avni Coş ise köylerde mahalle aralarında düğün yapmak yerine köyün uygun bir yeri belirlenerek oralarda düğün yapılabileceğini söyledi.

Önemli olan köyde düğün yaparken, hastalara yada ders çalışmak isteyen öğrencilere zarar vermemek olduğunu dikkat çeken Vali Coş, “İmkanlarımız ölçüsünde en iyi şekilde vatandaşa hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş, muhtarların sorunlarını dinledikten sonra tek tek ilgili daire müdürlerini arayarak sorunları aktarıp konularla ilgili çalışmalar yapılmasını istedi.

Daha sonra Muhasebeciler haftası dolayısıyla kendisine ziyarete gelen Aydın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yönetimini kabul eden Vali Coş"a muhasebeciler çiçek ve kalem hediye ettiler.

Son olarak 3 Şubatta yapılan Söke Ziraat Odası Genel Kurulu"nda göreve gelen Kemal Kocabaş ve yönetimi Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer ile birlikte Vali Coş"u ziyaret etti.