Sabahın erken saatlerinde kutlamalara katılmak için Aydın dağlarındaki Ambarcık Köyü"nden elinde Türk Bayrağı ile İstasyon Meydanı"na gelen Ayşe Nine, önüne gelen herkesi öptükten sonra tören alanındaki vali koltuğuna oturup hatıra fotoğrafı çektirdi.
Okuyamadığı için bir yerlere gelemediğini bu nedenle içindeki yöneticilik sevdasını bir türlü bastıramadığını belirten Ayşe Tülü, “Okusaydım mutlaka yönetici olurdum. Ama bizim dönemimizde böyle okuma imkanı yoktu. Geçen yıl "Baş efelik" seçimlerine katılmak için hazırlandım. O da olmadı. Bu nedenle yöneticilik hevesi hep içimde kaldı. Bari Vali"nin koltuğuna oturup hevesimi almak istedim” dedi.
Basın mensuplarının kendisine olan ilgisinden son derece memnun kalan Ayşe Tülü, daha sonra hem cinsi olan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun yanına giderek uzun süre başkana sarılıp öptü. Özlem Hanımı mebus ve ardından belediye reis olmasından dolayı çok sevdiğini belirten Ayşe Nine, Belediye Başkanı ile de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi./ iha