Düzenlenen açılış törenine Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu Acarlar Belediye Başkanı Yunus Şentürk, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, GEKA Genel Sekreteri Mehmet Ali Aydıner, İl Genel Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Törende, Ilıcabaşı Roman Dans Grubu ile mehteran takımı gösteri düzenledi.
Törende bir konuşma yapan Acarlar Belediye Başkanı Yunus Şentürk park hakkında bilgiler verdi. Şentürk şunları söyledi: “10 bin metre karelik alana kurulan parkımızın içinde açık düğün salonu, kapalı kıraathane, oyun aletleri bulunuyor. Bu açıdan baktığımızda çok yönlü bir park. Aydın’a ilk atandığından beri bizi her hangi bir işimiz olduğunda geri çevirmeyen, Acarlar’a modern anaokulu kazandırmamızda büyük yardımı dokunan Sayın Valimizin ismini verdik. Sayın Valimize Acarlar’a gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz”
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise yaptığı konuşmada Aydın’a ilk geldiği günden beri Acarlar’a insanların çalışkanlıklarından dolayı büyük ilgi duyduğunu söyledi. Acarlar’da yaşayan 7’den 70’e tüm insanların çalışkanlığına ve başarısına dikkat çeken Vali Coş şunları kaydetti: “Hizmetlerin belirlenmesinde ve tahsisinde Acarlar’ın hakkını vermeye çalıştık. Acarlar Belediyesi’nin isteğini ve ilgili olduğunu gördük. Pek çok belediyede rastlanmayacak şekilde para ayırıp okul için arsa istimlak ettiler. Acarlar’a üniversitemizin ve diğer kurum kuruluşlarımızın özel bir ilgisi olduğunu biliyoruz. Bu parka benim ismim verildiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun”
Konuşmaların ardından Vali Coş ve beraberindekiler parkı gezdi.

20110726ay448157_02.jpg

20110726ay448157.jpg