Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, sorunların yerinde tespiti için başlattığı köy gezilerini bugün Osmanbükü Köyü gezisiyle sürdürdü.
Önce köylülerle köy kahvesinde toplantı yapan Vali Coş, ardından köydeki sorunları yerinde görmek için mahalle mahalle gezip köylülerden sorunlarla ilgili bilgi aldı.
Geçtiğimiz hafta Köşk"ün Ilıdağ, Akçaköy ve Başçayır köylerini ziyaret eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, bugün İncirliova"nın Osmanbükü köyünü ziyaret etti. İncirliova Kaymakamı Adem Ünal"ında eşlik ettiği Vali Coş köy kahvesinde köylülerle bir araya gelip yaşlıların gönlünü aldıktan sonra köylülerin sorunlarını dinledi. Tek tek köylüleri dinleyen Vali Coş, köylülerin üretkenliklerini sürdürmesini istedi. İnsanların çalışması gerektiğini dikkat çeken Vali Coş, köylüleri üretime yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Köylüler ilçe ve ille bağlantılarını sağlayan köy yolunun çok dar olmasından dert yanarken, Vali Coş yolun incelendikten sonra çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.
Köy kahvesindeki toplantının ardından Köy Muhtarı Ali Şahin ve ihtiyar heyetiyle birlikte köy sokaklarını gezen Vali Coş, yolda gördüğü vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Zaman zaman köydeki hayvanların ahırlarını dahi giren Vali Coş, tarlalarda da incelemelerde bulundu. Köylüleri bilinçli tarım yapmaları konusunda uyaran Vali Hüseyin Avni Coş, köylülerden tarım yaparken çevreye ve tarım arazilerine zarar veren ilaç ve gübrelerden kullanmamalarını istedi.