Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Çocuk Esirgeme Kurumunda ziyaret ettiğini çocuklara bayram harçlığı dağıtıp, nasihatlerde bulundu.
Çocuk Esirgeme Kurumu Aydın Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü"nde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanvekili Altan Güney, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin ve Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt; Vali Coş"a eşlik etti. Ziyarette Vali Coş ve beraberindekiler Çocuk Esirgeme Kurumu mensuplarının ve çocukların bayramlarını kutladı.
Yetiştirme yurdu öğrencilerine nasihatte bulunan Vali Coş, “Ben ve mesai arkadaşlarımız sizlere ne kadar önem verdiğimizi bilmenizi istiyoruz. Devletimiz adına sizlere her türlü imkanı sunuyoruz. Sizler de bu huzurlu ve rahat ortam içerisinde gayret göstererek hayatınızı kurtarmanızı, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ve dolayısıyla iyi bir meslek sahibi olup, topluma katılmanızı istiyoruz. Gerçekten geleceğinizi kurtarıp, rahat bir hayat sürüp, mutlu olmak istiyorsanız, bunun yolu illa ki çok çalışmanızdan geçer. Bunun başka bir yolu yok. Eğitmenlerinizin söylediklerine uyunuz. Şunu unutmayın, sizler eğer gayret gösterip, amacınıza ulaşmayı hedeflerseniz, ileride bizlerin boşaltacağı yerlere gelebilirsiniz” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından yetiştirme yurdunda barınan çocuklarla tek tek bayramlaşan Vali Coş, bayram harçlığı dağıtarak çocukları sevindirdi.