Kararnameyle, 23 valinin görev yeri değişti. 7 valinin merkeze alındığı kararnamede 8 valinin yeri değiştirilirken 8 valinin de ilk kez atandı. Şanlıurfa, Denizli, Adana, Gaziantep, Yalova, Gümüşhane ve Artvin valileri merkeze alındı. Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.
 
 
Kararnameye göre, görev yerleri değişen valiler şöyle:
Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz Manisa'ya, Manisa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa'ya, Bayburt Valisi Kerem Al Aydın'a, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş Adana'ya, Zonguldak Valisi Erdal Ata Gaziantep'e, Erzincan Valisi Abdülkadir Demir Denizli'ye atındı. 
 
Abdül Celil Öz Amasya'ya, Vahdettin Özcan Çankırı'ya, Esengül Civelek Yalova'ya, Yusuf Mayda Gümüşhane'ye, Necmettin Kalkan Artvin'e, Erol Ayyıldız Zonguldak'a, Kadir Koçdemir Eskişehir'e, Hasan İpek Bayburt'a atanan isimler arasında yer aldı.
 
kalip.20110817002129..jpgVali KEREM AL'ın ÖZGEÇMİŞİ
1956 yılında Muşta Doğan Sayın Kerem AL  1980 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun olmuş ve aynı yıl Devlet Planlama Teşkilatında sözleşmeli personel olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla; Ankara Valiliği Kaymakam Adayı, Kırşehir Valiliği Kaymakam Adayı,  Sivas Gürün kaymakamı,  Siirt Baykan Kaymakamı, Manisa Ahmetli Kaymakamı,  Mülkiye Müfettişi, Mülkiye Başmüfettişi,  Teftiş Kurulu Başkan Vekilliği ve son olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte iken Bakanlar Kurulunun 19.11.2007 tarih ve 2007/12859 sayılı kararnamesi ile Bayburt Valiliği görevine atanmıştır.
 
 
 
GÜREŞ FEDERASYONUNU BİRLİKTE ZİYARET ETMİŞLERDİ
Öte yandan Aydın Valiliği'ne atanan Bayburt Valisi Kerem Al ile Adana'ya atanan Aydın Valisi H. Avni Coş birlikte Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker'i makamında ziyaret etmişlerdi. Hayırlı olsun ziyaretinde işadamı Abdülrahim Tikbaş da yeralmıştı. İşte o ziyaretin fotoğrafı...
 
120855.jpg