KURDUKLARI “Number 1” isimli televizyon kanalı ile tahminlerin fevkinde seyirci toplayan Ömer ve Ali Karacan kardeşler ne zaman beni arasalar mutlaka iyi bir haber vereceklerini bilirim. Nitekim aradılar ve dünyanın en ünlü moda yaratıcılarından Valentino"nun özel yatında beni de beklediklerini söylediler.

Hiç nazlanmadım; çünkü Audrey Hepburn gibi hayran olduğum yıldızları giydirmesi için kapısında bekleyen nice ünlü kadınları tanırım. Bir saat sonra Ataköy"deki Marina"da üç günden beri konuklarını ağırlayan Valentino"nun yatında altı köpek tarafından karşılandım. Hepsi aynı cinstendi. Valentino"nun müthiş sevgisiyle büyütüldüklerini, birbirleriyle sarmaş dolaş oldukları zaman anladım.

Köpekler kendisine eşlik etmediği zaman hiçbir yere gitmediğini söyleyen Valentino, moda tutkusu yüzünden doğduğu, yetiştiği Milano"yu terk ettiğinde hakkında çıkan kitapları ve televizyon programlarını hiç kaçırmadım. Ailesinin tıp eğitimi alması konusunda yaptığı baskıya rağmen on yedi yaşında okulunu bitirdikten sonra zamanın en ünlü modacılarından Guy Laroche"un yanında çalışmaya başlamış.İlk defilesinde Sophia Loren ve Audrey Hepburn gibi Hollywood yıldızlarını giydirip kuşandıran Valentino"nun süksesi hemen dünyaya yayılmıştı. O günden beri kendi markasının fevkalade temsilciliğini yapan Valentino, müşterilerine “şık ve zarif dünyanın anahtarlarını” verdi.

Yatına davet ettiği birkaç dostuyla üç günden beri İstanbul"u gezen Valentino ve grubu Ömer Karacan"ın hazırladığı programı uyguladı ve geceleri Ömer"in davet ettiği yerlere gittiler. Son gecelerini de Ali Karacan"ın Boğaz"daki evinde onurlarına verdiği yemekte geçirdiler, ertesi sabah ise Bodrum"a doğru hareket ettiler.
Vatan