Almanya’yı şok eden vahşi cinayeti işleyen şüpheli koca Orhan Subay (32), sorgulama sırasında suçunu itiraf etti. Uyuşturucu bağımlısı ve ruh sağlığı bozuk olan Subay’ı nöbetçi hâkim cezai ehliyeti olmadığı gerekçesiyle kliniğe gönderdi.

5 polis fenalık geçirdi

Cinayetin işlendiği gece ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başlandı. Yedinci çocuğa hamile olan eşi ile çocuklarının gözü önünde önce kavga eden ardından da bacaklarını kesen Orhan Subay, kanlar içindeki kadını çatıya kadar sürükledi.

Üç kez tekbir getirdikten sonra kadının kafasını ve memesini kesen gözü dönmüş koca, daha sonra kadının kafasını ve memesini çatıdan aşağı attı. O sırada olay yerine çağrılan polis, yerde kadına ait organları görünce şok geçirdi. Korkunç manzara karşısında beş polis fenalık geçirdiği ve ilk yardım ekiplerinin kendilerine müdahale ettiği ortaya çıktı. Cinayet sonrası polisleri gören Orhan Subay önce çocuklarının bulunduğu eve kaçtı. Ardından da komşuların kapısını zorlayarak kendisini içeri almalarını ve saklamalarını istedi.

Polis, Orhan Subay’ı üçüncü katta yakaladı. Polise direnen ve yüksek sesle inleyen Orhan’ı sakinleştirilemedi. Komşularına seslenen Orhan ‘Beni öldürüyorlar’ diye bağırdığı duyuldu.

Kendilerine direnen Orhan Subay’ı zapt edemeyen polis, olay yerinde bulunan ilk yardım ekiplerine başvurdu. Sağlık ekipleri Subay’a sakinleştirici iğne yaptıktan sonra polis araca bindirebildi.

Öldürüldüğü çocuklarına söylendi

Alman Gençlik Dairesi’nin koruma altına aldığı çiftin 1 ile 13 yaş arasındaki 6 çocuğunun nerede barındığı gizli tutuluyor. Gençlik Dairesi yetkilileri, çocukların durumunun iyi olduğunu, yaşları büyük olanlara annelerinin babaları tarafından öldürüldüğünün söylendiğini belirtti. Sema Subay memleketi Ağrı’da toprağa verilecek.