Bugüne kadar gerçekleştirilen üç yarışı ile motorsporlarında yepyeni bir sayfa açma iddiasını ispatlayan, her yarışta çıkardığı farklı birinciler ile merak ve heyecanı hep üst seviyede tutmayı başaran V1 Challenge’ın dördüncü ayak yarışı 18 Eylül Pazar günü Aydın’da gerçekleştiriliyor. Üstelik yarışın şehir içerisinde, trafiğe kapatılmış caddelerde yapılacak olması heyecanı bir kat daha arttırıyor. 18 Eylül Pazar günü saat 12.00’de antrenman turları ile başlayacak yarış 17.00’deki ödül töreni ile son bulacak.
VOLKICAR’ların başrolde olduğu V1 Challenge ödüllendirme sistemi ile de motorsporları tarihinde fark yaratıyor. Her yarışta birinci olan pilot 3 bin TL, ikinci olan pilot 2 bin TL ve üçüncü olan pilot da 1 bin TL’lik para ödülünün sahibi oluyor. 
Bugüne kadar gerçekleştirilen üç yarışın ardından şampiyonadaki durumu değerlendiren Volkan Işık, yarışların çok çekişmeli geçtiğini, her yarışın sürprizlerle dolu olduğunu, yarışın sonuçlarını tahmin etmenin zor olduğunu çünkü her yarışta farklı bir birincinin çıktığını belirtti. Yarışan pilotların araçların performansından çok memnun olduklarını, hem yarışan pilotlar hem de izleyiciler için tadına doyulmaz bir sürüş zevki ve görsel şölen yaşandığını belirten Işık, gelinen noktadan çok memnun olduklarını ve daha iyisi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.