AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak pankart krizine de değinerek “ Aydın’da 2 gündür mahkeme koridorları çınlıyor. Bu kadar usta yalan görmedik diye astığımız pankarttan dolayı. Bu pankarttan rahatsız oluyoruz diye indirtmek istediler. TBMM’nin Plan Bütçe Komisyonundan alınmış rakamlardır. İnsanların doğru olan verileriyle düşüncelerini açıklamalarına da tahammül edemiyorlar. Milletin doğruyu öğrenmelerini istemiyorlar. Milletin ses çıkartmasını istemiyorlar. Çıkartırsanız da meydan da azarlanacaksınız. Sayın başbakan karşısında kimsenin konuşmasını istemiyor. Televizyonlarda da tek başına konuşacak. Yalan sölemeye devam edecek” dedi.

Uzunırmak, “ Başbakanı aklıselime davet ediyoruz. 8,5 yılı heba olmuş olarak görüyorum. Bu apaçık ortada. Bu iktidar 24 saatin 22 saatini yanlış gösteriyor. İç ve dış borçlar yükseliyor. Ülkemiz ekonomik olarak iyi gitmiyor. Ey Başbakan, Ey Sadrazamları, Saray Çıkartmaları sizlere sesleniyorum! Eğer dürüstsen ve doğruysan etrafındaki polis ordularına gerek yok. Halkından mı korunmaya çalışıyorsun? Artık yalanlar istemiyoruz. Türkiye meselelerinin doğru tartışılmasını istiyoruz. Biriniz Kürt sorunu var derken diğeriniz yok diyor. Kendiniz bile birbirinizden bir habersiniz. Başbakan fırıl fırıl dönüyor. Dün söylediğiyle bugün söylediği birbirini tutmuyor. Gün bütünleşme günüdür” şeklinde konuştu.
Öte yandan İskarpin Ayakkabı Sahibi Burhan Önel'in Demokrat Parti’den MHP’ye katıldığı açıklanarak, toplantı sırasında Uzunırmak tarafından rozeti takıldı. Bu görüntü kahve toplantısını izleyenlerde “Demokratlarla-Milliyetçilerin” birleştiği düşüncesi oluşturdu.
 
img_1693.jpg
 
img_1703.jpg