Tiyatronun ve dizilerin sevilen ismi Sevinç Erbulak, anne olma heyecanını ve 2 yaşındaki kızı Kavin"i anlattı.

Parents Dergisi'nden Müge Serçek, ünlü oyuncu Sevinç Ebulak ile ilginç bir röportaj gerçekleştirdi. Erbulak, anne olmanın heyecanını anlattı. Ancak kızı Kavin'in sanatla uğraşmasından mutsuz olacağını söyledi.

Röportajdan bir bölüm:

'İleride Kavin'in hangi meslekle uğraşmasını istersiniz?'

Kavin ne olmak istiyorsa o alana yönleneceğiz ama bence Kavin sahne sanatlarıyla uğraşacak, müzikle ilgilenecek, kendini bir enstrümana adayacak. Çünkü Kavin"i tetikleyen, harekete geçiren şey; müzik. Eğer Kavin dediğim gibi sanatla uğraşırsa, üzülebilirim. Ben de sanatla uğraşan biriyim ve bu işle uğraşanlara sonsuz saygım var ama artık dünyada sanata gerektiği kadar saygı duyulmuyor. Sanatla uğraşanların bu işi bıraktıklarında mesleki anlamda yapabileceği çok fazla bir şey yok. Ben de dâhil olmak üzere sanat dışındaki işleri yapabilmemiz için bir ehliyetimiz yok. Kavin için dilediğim tek şey sevdiği mesleği, dilediği gibi yapabilme lüksüne sahip olsun. Ben bu şanslı insanlardan biriyim, ama benim gibi olan insanların sayısı oldukça az. Mutlu azınlık olmak her zaman iyi değil.

Ayrıca Erbulak, eşi Dalin Midyat ile tanışma hikayesini de anlattı:

Dalin Midyat ile ilginç bir tanışma hikayeniz var, sanırım...

Evet. Dalin ile karşılaştığımız gün tanışmasaydık birbirimizi bir daha asla göremeyebilirdik, yollarımız hiç kesişmeyebilirdi. Yılbaşı tatili için annem, ben ve iki anne kız daha yurtdışına çıkacaktık. Başka bir yere gitmeyi planlarken son anda Yunanistan"a gitmeye karar verdik. Dalin de bu turun rehberiydi, şu anda ise avukatlık yapıyor. İşin garip olan tarafı Dalin, iki yıl önce tur rehberliğini bırakmış olması. Turizm şirketi yılbaşı yoğunluğundan dolayı Yunanistan gezisi için Dalin"den yardım istemiş ve Dalin de istemeyerek bu teklifi kabul etmiş. Ben de o sırada “Baba Evi” dizisinde oynuyordum. Fakat Dalin televizyon seyretmediği için beni tanımadı. Tur boyunca çok güzel vakit geçirdik, sonrasında birbirimizin telefon numaralarını aldık. İstanbul"a döndükten sonra Dalin"i aradım, yemeğe davet ettim. Sonra da Dalin"in deyimiyle onun peşinden koştum.

Fotoğraf: Eda Aydın


H2