Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonu 700 gram esrar ele geçirdi.
Konuyla ilgili olarak Didim Kaymakamlığından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar neticesinde Çevre il ve İlçelerden ilçemize uyuşturucu madde getirerek satışını yapan bazı şahısların bulunduğunu ve ilçemiz merkezli uyuşturucu ticaretini yönlendirdikleri grubun lideri konumunda bulunan kişi veya kişilerin ilçemizde ikamet ettikleri ve uyuşturucu trafiğini yönlendirdikleri tespit edilmiş, 3 Aralık 2010 günü müdürlüğümüz görevlilerince başlatılan çalışmalar neticesinde ilçemizde bulunan S.T isimli şahıstan 16 adet satışa hazır hale getirilmiş alüminyum folyo ile paketlenmiş halde toplamı 41 gram gelen esrar maddesi yakalanmış, şahsın evinde yapılan aramada 659 gram olmak üzere toplam 700 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir” denildi.
Gözaltına alına şüphelinin emniyetteki sorgusunun ardından adli mercilere sevk edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.