aziantep'te evli ve iki çocuk babası bir kişi üzerine kızgın yağ dökülerek yakıldı. Vücudunun bir çok bölgesinde yanıklar oluşan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Dumlupınar Mahallesi'ndeki evinde iki yıl önce evlendiği eşi ve biri 3 aylık iki çocuğuyla birlikte yaşayan İ.A.(25), saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle üzerine kızgın yağ dökülerek yakıldı. İ.A., kardeşini arayarak durumu bildirdi. Eve gelen ve çaldığı kapı açılmayınca kırıp içeri giren kardeşi, İ.A.'yı yanmış halde buldu ve özel bir araçla hemen Dr. Ensin Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Tedavi altına alınan İ.A.'nın kafasında, yüzünde, omuzlarında, sırtında ve göğüs bölgesinde ikinci derecede yanıklar olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. İ.A.'nın eşi M.A. gözaltına alınarak karakola götürüldü. M. A.'nın ifadesinde, olay sırasında yan odada çocukları ile birlikte uyuduğunu ve hiçbir şey duymadığını, kimseyi de görmediğini söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, karakolda işlemleri tamamlanan M.A., adliyeye sevk edildi.