“Beşiktaş"ın tarihine bir Manchester zaferi gerek” dedi, sözünü yerine getirdi. Kara Kartal"ın tarih hocası Mustafa Denizli, İnönü"de CSKA"yı devirecek planı hazırlıyor.

Ligde zirve hesapları yapan Beşiktaş, şimdi gözünü Avrupa"ya çevirdi... Manchester United maçı öncesinde, “Beşiktaş"ın tarihine bir Manchester zaferi gerek” diyen ve Ada"dan zaferle dönen Mustafa Denizli ile öğrencileri, CSKA"yı çözmek için kolları sıvadı. CSKA"nın maçlarının DVD"lerini izleyen ve Rus ekibinin artı ile eksi yönlerini masaya yatıran Mustafa Denizli, gecesini gündüzüne katıp takımını sahaya süreceği taktiği planlıyor.

Ya Tabata, ya Tello

Savunmasını bozmak istemeyen Denizli, Toraman-Ferrari-Sivok ve Üzülmez dörtlüsünden savunmayı oluşturmayı planlıyor. Ön liberoda yine Fink ile Ernst"i oynatacak olan kurt hoca, sol kanadın önünde İsmail Köybaşı"yı, sağ kanatta ise Nihat Kahveci"yi oynatacak. Forvet arkasında ise 8 milyon Euro"luk 10.5 numara Tabata ya da Manchester fatihi Rodrigo Tello"yu görevlendirecek. Forvette ise son haftaların yıldız ismi Bobo görev yapacak. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Denizli, “Avrupa arenasında mutlaka kalacağız. Biz kazanacağız ve bekleyeceğiz. İnanıyorum ki, işler istediğimiz gibi gidecek ve Avrupa Ligi"ne adımızı yazdıracağız” yorumunu yaptı./fanatik