Tire'de kahvehane sahibi Ülfet Sancar, borçları yüzünden bunalıma girdi. Alkol alıp eşi ve 2 çocuğunu öldürdü. Jandarma onu evinde ağlarken buldu..

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Eskioba köyünde kahvehane işleten Ülfet Sancar alkollü geldiği evinde eşi ve 2 çocuğunu öldürdü. Dehşet verici olay önceki gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. 10 yıl önce Eskioba köyüne gelip yerleşen ve köyün kahvehanesini işleten Ülfet Sancar (42), işyerini kapattıktan sonra 600 metre ilerideki evine gitti.

AĞLARKEN BULUNDU
Anahtarıyla kapıyı açıp eve giren Sancar, ruhsatsız otomatik av tüfeğini peşpeşe ateşledi. Alkollü olduğu öne sürülen Ülfet Sancar, yer yatağında uyuyan eşi Feride Sancar (38), Tire Endüstri Meslek Lisesi dokuzuncu sınıf öğrencisi oğlu Hikmet Sancar'ı (14) yatakta, silah sesine uyanıp kaçmaya çalışan kızı Şeval Sancar'ı (9) da kapının yanında vurup öldürdü. Ev kan gölüne dönerken, Muhtar Oktay Törün'ü arayan Sancar, ağlayarak eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi, ardından telefonu yere çarparak kırdı. Jandarma, Muhtar Oktay Törün ile birlikte eve geldiğinde, Ülfet Sancar'ı evinin avlusunda, yağmur altında ağlarken buldu. Sancar'ın sürekli "Çok pişmanım. Ne yaptım ben, ailemi öldürdüm" diyerek ağladığı öğrenildi.

OKULDA GÖZYAŞI...
Muhtar, kredi kartı ve piyasaya borcu olduğu için sıkıntı yaşadığı öğrenilen Ülfet Sancar'ın, kendi halinde, sessiz, sakin bir esnaf olduğunu anlattı. Törün, "Son bir aydır içine kapanıktı. Kimseyle konuşmuyordu. Neredeyse herkesle ilişkisini kesmişti" dedi. Öte yandan olay, küçük Şeval'in öğrenim gördüğü Eskioba Köyü İlköğretim Okulu ile Hikmet Sancar'ın devam ettiği Tire Endüstri Meslek Lisesi'nde de üzüntü yarattı. 2-A sınıfı öğrencileri, Şeval'in sırasına karanfil koydu, gözyaşlarına boğuldu.

SABAH