Uygulamalı Çevre ve Ormancılık Eğitimi Projesi kapsamında Aydın Çevre ve Orman Müdürlüğü"ne bağlı ekipler Denizköy İlköğretim Okulu"nu ziyaret ederek, uygulamaları Çevre ve Orman Eğitimi konusunda Okul Müdürü Necdet Tahran ile bilgi alış verişinde bulundular.
Proje ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği görüşmede Okul Müdürü Necdet Turhan çalışmalara başlandığını öncelikli hedeflerinin uygulamalı olarak çocuklara çevreyi, yeşili, bütün canlıları koruma bilincini kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Turhan, “ Aydın Çevre ve Orman Müdürlüğü"nün yapacakları çalışmalar sadece okulumuz ve köyümüzle sınırlı kalmayacak. Didim"deki bütün öğrenci ve velilere bu bilincin kazandırılması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz”dedi.
Aydın Çevre ve Orman Müdürlüğünde görevli mühendislerden Behlül Şenyürek ve Emine Sert ise geçmiş yıllarda Aydın"ın Uygulamalı Çevre ve Ormancılık Eğitimi Projesi kapsamında çok büyük başarılar elde ettiğini ve Türkiye"ye örnek olduğunu belirterek; “Bu yılda aynı başarıyı proje kapsamında ilimizde görevli olan okulların da göstereceğine inancımız büyük. Bizler müdürlük olarak elimizden gelen her türlü imkânı ve bilgiyi sizlerle paylaşacağız” diyerek Denizköy İlköğretim Okulu'na başarılar dilediler.
Ziyarette ayrıca Aydın Fidanlık Mühendisliği"nce karşılan muhtelif cins fidan okul bahçesinin düzenleme ve fidan dikimi amacıyla okula teslim edildi.