Nazilli Ticaret Odası ile Halk Bank-Nazilli Şube Müdürlüğü arasında kredi anlaşması imzalandı. İmza törenine Nazilli Ticaret Odası Başkanı A. Gültekin Kılınç, Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ile Halk Bankası Adına Bölge Koordinatörü Atalay Tarduş ve Nazilli Şubesi Müdürü Hülya Gürsoy katıldı.
Protokol töreninde konuşan Halk Bankası Adına Bölge Koordinatörü Atalay Tarduş, “Küresel ekonomik krizin etkilerini azaltmak adına Nazilli Ticaret Odası ile işbirliğinin devam ediyor. Daha önce imzalanan kredi anlaşmasının limiti ve faiz oranlarının günümüz piyasa koşullarına göre değiştirilerek yenilendi. Şube Müdürümüz Hülya Gürsoy Ticaret Odalarının kentin sanayileşmesinde ve kalkınmasında çok önemi görevler üstlendik. Nazilli Ticaret Odası"nın da bu anlamda önemli çalışmalar yaptığını ve oda yetkililerini tebrik ederim. Yapılan anlaşma gereğince Nazilli Ticaret Odası üyeleri, Halk Bankası söz konusu vadelerde kullandırılan kredilerin faiz oranından yüzde 1 eksik olarak uygulanacaktır. Kullanılan kredilerin geri ödemesi 60 aya kadar vadede eşit taksitlerle yapılabilecek. NTO. Üyeleri Ticaret Odasından alacakları Kayıt Belgesi ile Bankamızdan Kredi talebinde bulunabilecekler” dedi.
Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç da, “Halk Bankası ile çok uzun zamandır Oda üyelerine yönelik Kredi konusunda birlikte çalışıyoruz ve ayrıca Halkbank-TOBB Kredisi de halen devam etmektedir. Günümüz ticari hayatında hızlı ve ucuz Bankacılık hizmeti bir işletme için hayati önem taşımaktadır. Oda üyelerimizin Genel Ekonomik kurallar içinde mümkün olabilecek en düşük maliyetli Finansal kaynağa ulaşılabilmesi Oda"nın etkinliğini ve verimliliğini gösterir. Bu anlamda T.Halk Bankası A.Ş ile daha önce imzalanan Protokolü yenilediğimiz ve Kredi limitlerini Oda üyeleri için 500 bin TL düzeyine çıkardığımız için mutluyuz. Otuz altı ay bir Ticari Kredi için oldukça önemli bir süredir. Bu rakam ve vadeler bize iki şeyi gösteriyor. 1"inci olarak Ticaret Odası üyelerine duyulan güven, 2"inci olarak Genel Ekonomik Yapının olumlu sinyaller veriyor olmasıdır. Bu anlamda, imzaladığımız Kredi Protokolünün tüm Oda üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.