Transferin gerçekleşme şansı diğerlerine göre daha yüksek çünkü golcünün sözleşmesi bu sezon sona eriyor...

Galatasaray, golcü transferinde sona doğru yaklaşıyor.

Lucas Neil'in transferini gerçekleştirdikten sonra İngiltere'da kalan sarı kırmızılı yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ önemli bir golcüyü sarı kırmızılı renklere katmak için çaba gösteriyor.

Futbol şubesi sorumlusu 2 yönetici birkaç golcü oyuncu ile birden görüşerek, ekonomik ve kariyer açısından en uygun oyuncuyu sarı kırmızılı renklere katmak amacında. Bu yüzden Haldun Üstünel'in son olarak, Blackburn'un 32 yaşındaki golcüsü Benni McCarthy ile de görüştüğü öğrenildi. 4 yıldır İngiltere Premier Lig'de Blackburn Rovers Kulübü'nde forma giyen Güney Afrikalı oyuncunun sözleşmesinin bu sezon sona erecek olması, bu transferin gerçekleşme şansını artırıyor. Bu sezon ligde 14 maçta 1 gol atabilen Benni Mc Carthy ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu olduğu ve sarı kırmızılı kulüpte top oynamaya yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Haldun Üstünel'in Benni Mc Carthy'nin yanı sıra Aston Villa'nın golcüsü John Carew ve Everton'da kiralık olarak oynayan Manchester City'nin yıldızı Jo Alves'in transferi için de görüşmeleri sürdürdüğü, ancak bu iki oyuncunun transfer maliyetlerinin bir hayli yüksek olması nedeniyle Benni Mc Carthy'nin transferinin gerçekleşme şansının öne çıktığı belirtildi./milliyet