Siyah-Beyazlı yönetim, Matteo Ferrari transferiyle yaşadığı kontenjan krizini bitirmek için Tomas Zapotocny"ye çok ilginç bir teklif yaptı.

Kasımpaşaspor"la Zapo"nun kiralanması konusunda anlaşan Beşiktaşlı yöneticiler, Çek yıldızın gitmek istememesi nedeniyle yeni yollara başvurdu. Dün görüştüğü Zapo"nun “Ben burada yıllık 750 bin Euro alıyorum. Kasımpaşa bana 280 bin Euro önerdi. Kiralık da olsa ayrılmayı düşünmüyorum” sözlerinden sonra Başkan Yıldırım Demirören"in “1 yıllık alacağının kalan bölümünü biz vereceğiz. Yeter ki sorun çıkarma” dediği öğrenildi.

PRİMLERİ DE ÖDENMEDİ

Çek yıldızın pazartesi gününe kadar Kasımpaşa"ya “Evet” dememesi halinde yönetim yaptırım uygulamaya başlayacak. Zapo"nun öneriyi kabul etmesi halinde Beşiktaş, Çek yıldıza 470 bin Euro ödeyecek. Yönetimin, herkesin geçen sezondan kalan maç başı ve primlerini yatırdığı ancak Zapotocny"nin 500 bin Euro civarındaki alacağını vermediği öğrenildi. Bu arada yeni 10 numara alınması konusunda yönetime baskı yapan Mustafa Denizli, Delgado"nun sözleşmesinin askıya alınması konusunda acele edilmesini istedi.