Fatih Terim'in tasarımcı kızı Buse Terim'in(23) Bodrum'un ünlü mekanı Ship A Hoy'un tuvaletinde geçen cumartesi gecesi dayak yediği gündeme geldi. İddiaya göre tuvalet kuyruğunda tartıştığı sarışın bir kız Terim'e önce tokat attı, ardından da çantasıyla yüzüne vurdu. Terim ağlayınca da imdadına Atlethico Madrid'li Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı yetişti ve arkadaşlarıyla genç kızı hırpaladı. Genç kız kanlar içinde jandarmaya gidip şikayetçi oldu. Mekanın garsonlardan biri de genç kızın kendi kolunu, bacağını kestiğini gördüğünü öne sürdü. Dün twitter'da da çok konuşulan olayda Terim'i İrem Güler isimli genç kızın dövdüğü söylentisi yayıldı.
Ancak Güler, olay anını şöyle anlattı:


“Çığlık çığlığa bağırdı”
"Adı geçen şahısa tuvalette tokat atan kişi ben değilim. Arkadaşım o kişinin arkadaşları tarafından darp edildi. Biz tartıştığimız kişinin Buse olduğunu bile bilmiyorduk. Jandarma'da öğrendik. Ben sadece sözlü olarak tartıştım. Buse Hanım'ın terbiyesizliğinden ötürü... Buse Hanım'ın bir grup erkek arkadaşı, arkadaşım S.'ye saldırdı. Sebebi ise tuvaletteki çarpışma. 'Siz kim oluyorsunuz da bana çarpıyorsunuz?' dedi. Sonra kendisi tuvalete girdi. Ben de ona 'Ben de sıradayım neden acaba öne geçiyorsunuz?' dedim. 'Sen kimsin, önce sen bekleyeceksin' diye çığlık çığlığa bağırdı. Sonra bizi itekledi. Garsonları çağırdı 'Bunları buradan atacaksınız' dedi. Dışarı çıktık, erkek arkadaşlarını toplayıp arkadaşım Serap'ın yanına geldi. 'Şimdi söyle bakalım ne diyorsun' dedi. Buse, S.'nin saçını falan çekti. Arkadan vurdu, S.'de çantasıyla 'Yeter ama' dedi ve Buse'ye vurdu. Birden Buse'nın erkek arkadaşları S.'ye saldırdılar. Buse'yle ben itişip kakıştım. Her şey kamera kayıtlarında mevcut. Bir sürü erkeği locanın ortasında arkadaşıma saldırtı, erkekler araya alıp genç bir kadını dövdüler."

"Terim ailesinden tehdit alıyorum"
Buse Terim'le tartışan genç kızın bir petrol firmasında çalışan 27 yaşındaki S. Çelik olduğu öğrenildi. Türkbükü Jandarması'na giderek Buse Terim ve erkek arkadaşlarından şikayetçi olan Çelik ise asıl kendisinin darp edildiğini belirtti. Şikayetini geri alması için Terim cephesinden tehdit aldığını, olay sırasındaki güvenlik kameralarının görüntülerin de silindiğini öne süren Çelik, "Buse 'Bana burada kimse bir şey yapamaz' diyerek şımarıklığından bir sürü erkeği üzerime saldırttı. Psikolojim bozuldu" diye konuştu.

“Sen kimsin el kol hareketi yapıyorsun?”
Çelik avukatları Serdar Öktem ve İbrahim Erdoğan aracılığıyla yaptığı şikayet dilekçesinde ise "24 Haziran gecesi 03.00 sıralarında gece klübünde eğleniyorduk. Arkadaşım İrem'le tuvalete gittik. Tuvalette sıra bekleyen Buse Terim'e elim çarptı. 'Kusura bakma' diyerek özür diledim. Buse 'Sen kimsin bana el kol hareketi yapıyorsun?' dedi. Tekrar özür diledim. Buse sıramızı alıp beni itti ve bununla da kalmayıp çığlık attı. Mekanın garsonları olaya müdahale etti. Buse bana merdivenlerde arkadan vurup, saçımıçekti. Ben de yüzüne çantamla vurdum. Kalabalık oluştu. Bizi dışarı attılar. Bu sİrada bir erkek grubu bana saldırıp dövmeye başladı. Bu kişilerin Erkan Özkaya ve Volkan Bahçekapılı olduğunu öğrendim."
6 erkeğin saldırısına uğradığını belirten Çelik, olay sonrası Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldığını belirtti ve "Gözüme kan oturdu, bacağım ve kolum kesildi. Kesiklerime dikiş atıldı" diye konuştu. Pazartesi Murat Boz konserine giren Buse Terim ise konu hakkında sadece "Geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen ve destek olan herkese teşekkür ederim" demekle yetindi.