Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Beldesi'ndeki bir barda sahneye çıkan Ukraynalı üstsüz DJ Vanilla Sky, izleyenlerin yüreklerini hoplattı

2008 yılında Avrupa’nın en iyi kadın DJ’i seçilen ve yaptığı üstsüz şovlarla tanınan 25 yaşındaki Vanilla Sky, dün gece Babaeski İlçesi’ne bağlı Büyükmandıra Beldesi’ndeki ’Masqura’ adlı barda sahneye çıktı.

Müzik performansı kadar cesur sahne kıyafetleriyle de dikkati çeken güzel DJ, programa mavi tül etek ve büstiyerle çıktı. Çaldığı şarkılarla bara gelen yaklaşık 300 kişiyi kendinden geçiren Dj Vanilla Sky, ilerleyen dakikalarda bikinisi ve kostümünün üzerini çıkartarak şovuna yarı çıplak devam etti.

Bar müşterileri, Vanilla Sky’ı cep telefonları ile kayda alırken, Sky’ı izlemeyen gelen kadınlar ise hatıra fotoğrafı çektirerek sahnede birlikte dans etti.

"İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM"

Avrupa’nın en iyi kadın DJ’i seçildiğini ifade eden Sky, işini severek yaptığını ve Türkiye’de bir çok ilde gösterilere çıktığını söyledi. Sahnede kaldığı 2 saat süresinde erkekler kadar kadınların da ilgi gösterdiği Vanilla Sky, gecenin sonunda gösterisini üzerine su dökerek tamamladı.