CINE5 ekranlarında yayınlanan Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin" Programının konuğu usta oyuncu Altan Gördüm, eşi Vahide Gördüm ile ilişkilerini ve kanser haberinin ardından yaşadıklarını tüm samimiyetiyle canlı yayında anlattı.

Altan Gördüm, eşi Vahide Gördüm'le tanışma hikayelerini anlattığı programda ; aşkı, sevgiyi uzun yıllardır paylaştığı eşine canlı yayında Atilla İlhan'dan bir aşk bir şiiri okudu.

"BİR ŞEYLERİN TERS GİTTİĞİNİ ANLAMIŞTIM"

Altan Gördüm, son günlerde mücadele ettikleri kanserin, ilk teşhisini öğrendiği gün sanki olacakları önceden hissetmiş. Eşi Vahide Gördüm'le her yıl yaptırdıkları sağlık kontrolünün ardından doktorların kendisini çağırmasıyla, bir şeylerin ters gittiğini anlayan usta oyuncu belki de hayatının en zor rolünü o gün oynamış, olayın şokuyla ertesi güne kadar eşine hastalığını söyleyememiş. Vakit geçirmeden kanser tedavisine başlayan çift, iyi günde kötü günde birlikte olmanın en güzel örneği olarak mücadelelerine devam ediyor.

Programda, Yasemin Bozkurt'un Altan Gördüm'e bir de sürprizi vardı. Vahide-Altan Gördüm çiftinin uzun yıllardır mutlulukla dolu aşk hikayesinin görüntüleri ekrana yansıyınca usta oyuncunun gözleri doldu