Kenan Öner'in unutkanlığı Beşiktaş'a pahalıya patladı. Gökhan Zan Galatasaray ile anlaştı
Gökhan Zan Galatasaray ile 2 yıllığına anlaştı.
Siyah beyazlı yönetim, Gökhan Zan'ın sözleşmesindeki "uzatma opsiyonunu" kullanmamış ve bunun Genel Sekreter Kenan Öner'in unutkanlığından kaynaklandığı öne sürülmüştü.
Galatasaray transferdeki suskunluğunu bozdu. Beşiktaş'ın başarılı stoperi Gökhan Zan artık Galatasaray'da. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz milli futbolcu Gökhan Zan ile iki yıllığına anlaşmaya varmıştır. Bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.
BEŞİKTAŞ BAŞKANI DEMİRÖREN: "HAYIRLISI NEYSE O OLSUN"
Sarı kırmızılı takım internet sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş'la henüz sözleşme yenilemeyen milli futbolcuyla iki yıllık anlaşamaya vardığını duyurdu. İmza töreninin bu akşam yapılacağı öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Gökhan Zan'ın Galatasaray'la anlaşmasını, "Hayırlısı neyse o olsun" diyerek yorumladı.
Gökhan Zan Kimdir…
7 Eylül 1981 Hatay doğumlu olan Gökhan Zan, futbola da Hatayspor"da başladı. Gökhan Zan buradaki performansı sonrasında 2000 yılında Çanakkale Dardanelspor"a transfer oldu. Üç sezon Çanakkale Dardanel forması giyen Gökhan Zan, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu.
İlk sezonunda Beşiktaş"ta sadece dört maçta forma giyen Zan, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş tarafında Gaziantepspor'a kiralandı. 2005-2006 sezonu başında ise Beşiktaş'a dönerek tekrar kendine kadroda yer buldu. Son dört sezondur istikrarlı bir şekilde Beşiktaş"ta forma giyen Gökhan Zan, 2007-08 sezonunda 20 lig maçında sahaya çıkarken, geçtiğimiz sezonsa 19 lig maçında görev yaptı.
1,92 metre boyu ile Süper Lig'deki en uzun futbolculardan biri. olan Gökhan Zan, iri ve güçlü fiziği ile öne çıkmaktadır.
İlk kez 2000 yılında Ukrayna ile oynanan özel maçta A Milli Takım kadrosuna davet edilen Gökhan Zan, 45 kez de A Milli Takım forması giydi." - milliyet