Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Bülent İçgören Kış Kupası III Yat Yarışı, Ataköy parkurunda düzenlendi. IRC 1 - 2 - 3 - 4 – 5 ve Destek sınıflarında yer alan teknelerin katıldığı yarışta UNO Teknesi ikinci oldu. Toplumda üç ayak üzerinden düzenlenen yarışların sonunda ise UNO Teknesi trofeyi üçüncü olarak tamamladı.

UNO Yelken Takımı Koordinatörü ve Antrenörü Levent Özonur yelken sporuna gönül vermiş isimlerden oluşan UNO yelken ekibinin, kısa zamanda büyük tecrübe kazanarak, önemli yarışlarda hatırı sayılır başarılara imza attıklarını belirterek; “UNO Takımı çok önemli derecelere imza atarak tecrübeli yelkencileri geride bırakmayı başardı. UNO Teknesi ile yakaladığımız başarılara ve kupalara 2010 yılında daha büyüklerini eklemeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından 14 yıldır sürekli olarak düzenlenen Bülent İçgören Kış Kupası"nın üçüncü ayağı 19 Aralık 2009 tarihinde Ataköy Marina"dan hareket eden teknelerin katılımıyla gerçekleşti. Bülent İçgören Kış Kupası"nın birinci ayağı 21 Kasım 2009 tarihinde yapıldı ancak ikinci ayak yarışı düzenlenmedi.

Bülent İçgören Kış Kupası"nın üçüncü ayağında ise toplam 6 sınıfta 35 teknenin katıldığı yarışta tekneler Ataköy parkurunda mücadele etti. UNO Takımı 21 Kasım 2009 tarihinde yapılan ilk yarışta 5"inci, 19 Aralık 2009 tarihindeki 3"üncü yarışta da 2"incilik derecesi almayı başardı. Gerçekleştirilen iki yarışın ortalamasının alınmasıyla birlikte UNO Teknesi Bülent İçgören Kış Yat Yarışları"nı 3"üncü olarak trofeyi tamamladı./akşam