Ünlü sanatçı Madonna'nın yıllardan beri değişe gelen kostümleri ve kişisel eşyaları Londra'da sergileniyor.

Ünlü sanatçı Madonna'nın en bilinen sahne kostümleri ve çeşitli kliplerde ve filmlerde giydiği elbiseleri Londra'daki Old Truman Brewery'de sergileniyor.

"Simply Madonna: Materials of the Girl" adı altında 22 Mart'a kadar gezilebilecek sergide, Madonna'nın "Material Girl" klibinde giydiği pembe elbisesi, "Like a Virgin" klibinde giydiği gelinlik ve "A League of their Own" filminde kullandığı beysbol malzemeleri de bulunuyor.

Madonna sergisinin düzenleyicisi Ted Owen, "Bunlar müze kalitesinde cazip bir şekilde ve tiyatro anlayışında sunulan pop kraliçesinin kendi markasını oluşturduğu parçalar. Madonna fanatikleri oldukça heyecanlanacaklar. Serginin öne çıkan parçaları arasında ise, 'Material Girl' de giydiği meşhur pembe kıyafeti, Evita elbisesi, 1986 yılındaki 'Open your heart' klibindeki siyah püsküllü kostümü, 'Music' klipinde kullanılan malzemelerin tamamı ve Madonna'ya ait olan kişisel parçalar" şeklinde konuştu.

Sergide Madonna'nın giydiği sansasyonel kıyafetlerinin yanı sıra MTV ödüllerini aldığı sırada giydiği elbiseleri de yer alıyor.

Madonna'nın 300'ün üzerinde kıyafet ve kostümlerinden oluşan parçalarını Londra'ya taşıyan serginin binlerce Madonna hayranı tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Gazeteport