Aşklar bitti geriye izi kaldı. İşte o ünlüler...

TANIŞMA GÜNÜ

HADİSE-SİNAN AKÇIL: Ünlü popçu Hadise, 2 yıl birlikte olduğu besteci Sinan Akçıl ile tanışma günü olan 27 Aralık 2008'i roma rakamıyla bileğine yazdırdı. Aynı dövmeyi Akçıl da yaptırdı. Fakat geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan çift bileklerindeki dövmeleri sildirdi. Hadise sonradan dövme yaptırmanın yanlış olduğunu açıkladı.

ECE GÜRSEL: Fenerbahçe'nin hırçın basketbolcularından Zaza Enden'le aşk yaşayan manken Ece Gürsel, sevgilisinin adının baş harfini sırtına dövme yaptırmış ve, 'Hayatım boyunca Zaza'nın yanında olacağım. Bu 'Z' dövmesi de sırtımda olacak' demişti. İkili ayrıldıktan sonra Gürsel sırtında ki Z harfini hemen sildirdi. Ve bir daha dövme yaptırmayacağını söyledi.

'M'Yİ ZOR SİLDİRDİ

TUBA ÜNSAL: Ünlü manken Mustafa Sandal ile aşk yaşadığı dönemde eline 'M' harfinden dövme yaptırdı. Ayrılınca da dövmeyi sildirecek bir doktor bulamadı. Cem Cantaş ile evlendikten sonra aile içinde sorun haline gelen dövmeyi gizli bir operasyonla sildiren Ünsal, 'Sonunda dövmeden kurtuldum' dedi. Ünsal o dönemde, 'Bundan sonra kesinlikle kalıcı dövme yaptırmayı düşünmüyorum ve kimseye de kalıcı dövme yaptırmalarını tavsiye etmiyorum' diye konuştu.

DEMET AKALIN: Önder Bekensir eski eşi ve sonradan sevgilisi olan Demet Akalın'ın isimini dövme yaptırdı, ayrılınca da hemen sildirdi. Bunun üzerine ünlü popçu da Bekensir'in adının yazdığı dövmesini sildirdi. Akalın, "Bir daha asla sevdiğim kişinin ismini yazdırmayacağım. Yani dövme olayına girmeyeceğim" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

SON AŞK DA SONA ERDİ

Seda Sayan bir ilişkini daha sonlandırdı. On aydır tekstilci Atilla Altay ile aşk yaşayan ünlü şarkıcının Las Vegas'ta nikâh masasına oturduğu bile iddia edilmişti. Ancak ikili avukatları aracılığıyla evlilik haberlerini yalanlamıştı. Mutlu bir birliktelik sürdüren Sayan'ın bileğinde 'Atilla The End' dövmesi, Altay'ın da bileğinde 'Seda The End' dövmesi vardı. Çift birbirlerinin son aşkı olmaktan vazgeçti ve ani bir kararla yollarını ayırdı. Seda Sayan'ın şimdilerde dövmesini silmesi için usta bir dövmeci arayışına girdiği konuşuluyor.

Batuhan ÖZKARDEŞLER-bugün