Ailesiyle birlikte, Denizli"nin Karahayıt Beldesi"ndeki Colossae Otel"in özel hazırlanan kral dairesinde kalan ünlü aktör Nicolas Cage, sabah saatlerinde set ekibiyle birlikte Hayalet Sürücü- 2 filmİndeki şeytan kovalama sahnesinin çekileceği Pamukkale Örenyeri"ne geçti.

200"ü aşkın kişiden oluşan kalabalık film ekibinin hazırlıklarını tamamlamasının ardından, geceki asıl çekimler öncesi provalara başlandı. Ancak oskar ödüllü aktör Nicolas Cage"in, senaryo gereği Roma dönemine ait 1600 yıllık anıtsal çeşmenin 10 metre yüksekliğindeki surlarına tırmanamaması şaşkınlık yarattı. Defalarca denemesine karşın surların ancak yarısına kadar çıkabilen Cage, set ekibinin yardım etmesiyle inebildi. Ardından, diğer sahnelerin çekimi için örenyerinin antik tiyatro bölümüne geçildi.

KİMSE YAKLAŞTIRILMADI

Basın mensuplarının yanı sıra Pamukkale"yi gezen turistlerin de çekim yapmasına izin verilmedi. Jandarma ve ekibin özel güvenlik elemanları set etrafında sıkı güvenlik önlemleri aldı. Basın mensupları, Cage ve ekibinin 150- 200 metre uzaktan görüntü ve fotoğrafını almak durumunda kaldı.

Pamukkale"de, Hayalet Sürücü-2"nin 7.5 dakikalık bölümünün çekimleri yapılacak. Mekan olarak daha çok Roma dönemine ait kilise ile 2 bin yıllık antik tiyatro kullanılacak. Filmde Nicolas Cage, motosikleti ile 2 bin yıllık tiyatroya girip peşinde olduğu şeytanın korumaları ile kıyasıya mücadele edecek, oğlunu kurtaracak.

Vatan