Silah sesini duyan Suman'ın komşuları ve bahçıvanı olay yerine gidince Suman'ın kanlar içinde yerde yattığını gördü. Durumu jandarmaya bildiren komşuları 112 acil servisten de yardım istedi. Olay yerine giden sağlık görevlileri Suman'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

NOT BIRAKMIŞ
Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede Suman'ın sağ elinde bir tabanca olduğunu ve 'Dayanacak gücüm kalmadı' yazılı bir not kağıdının bulunduğunu belirledi. Suman'ın öldüğünü duyan yakınları olay yerine geldi.

Jandarma'nın olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Jandarma, Suman'ın intihar ettiğini belirtse de cinayet ihtimali de değerlendiriliyor.

KEMAL SUMAN KİMDİR?

Bir devlet memurunun oğlu olan Kemal Suman, 1942 yılında Bergama’da dünyaya geldi. İlkokulu bitirene kadar, ödünsüz çalışmak suçundan bir yerden diğerine sürülen babasıyla tüm Anadolu’yu dolaştı. Galatasaray Lisesi’ni 1954-1964 yılları arasında doya doya okuyarak bitirdi. Daha sonra girdiği Diş Hekimliği Fakültesi’ni, hocalarının hışmına uğrayınca üçüncü yılda terk edip, Galatasaray İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne geçti. Burayı zamanında bitirdi ve 117. Dönem Yedek Subayı olarak askerlik görevini tamamladı. Yükseköğrenim yıllarında başladığı rehberlik mesleğine günümüze kadar devam etti. Turizm sektörünün dev isimlerinden Net Turizm şirketinin ilk kurucularından biri olarak, bu şirketin Yönetim Kurulu II. Başkanlığını kuruluşundan 1979 yılına dek, Retur Turizm A.ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını ise 1975 yılından bugüne kadar aralıksız tam 26 yıl sürdürdü. Son olarak 2001 yılının en kaliteli seyahat acentesi seçilen Retur adına 2001 Skalite ödülünü almaya hak kazandı. Resim sanatçısı Selva Suman’la evli olan yazarın Defne ve Selim adlarında iki çocuğu var. Antik Dekor, Tombak, Collection gibi antika, sanat ve Pleasure, Tirebouchon gibi şarap konulu dergilerde koleksiyon yazıları yazdı.