Star TV'de yayınlanan evlilik programı İzdivaç'ın sunucusu Esra Erol ölümden döndü. Aşırı hızla giden 24 yaşındaki Zeynep Yüksel adlı bir kadın sürücü Erol'un müstakbel kayınvalidesi Marika Özbir'e çarpıp kaçtı. Kürt İdris'in eşi olan Özbir yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayın etkisiyle şoka giren Esra Erol yaşadıklarını şöyle anlattı:

CANIMI ZOR KURTARDIM

"Gece saat 01:30'da evlerimize gitmek üzere apartmanın önünde Şafak'ın getireceği arabayı bekliyorduk. Birden karşıdan zigzaglar çizen ve çok hızlı gelen bir araç gördüm. Ben tam yolun ortasındaydım. Kendimi can havliyle karşı kaldırıma attım. Arkama baktığımda korkunç manzarayı gördüm. Park halindeki 4 aracın arka bölümleri yoktu. Marika bulunduğu yerden 10 metre ötede kanlar içinde yatıyordu. Hemen hastaneye kaldırdık. Vücudunda kırıklar varmış. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor"

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazadan sonra kaçan sürücü Zeynep Yüksel ise kısa sürede yakalandı. Yüksel 0.60 promilli çıktı. Genç kadın panikten kaçtığını söyledi. Sunucu Esra Erol ise "Kazadan sonra kaçıp gitmesi inanılır gibi değil. Tek dileğim Marika'nın çabuk iyileşmesi" dedi.