Ünlü şarkıcı Christina Aguilera geçtiğimiz pazar günü oynanan futbol maçı öncesi Amerika"nın milli marşını okumak için sahneye çıktı ancak marşın sözlerini karıştırdı. Black Eyed Peas"den sonra sahne alan Aguilera marşın bir bölümünü yanlış okudu, sözleri birbirine karıştırdı.

Super Bowl gecesinde Usher ve Slash gibi şarkıcılar da sahne aldı. Ardından maç öncesi ABD ulusal marşını okumak üzere sahneye Aguilera çıktı. Cowboys stadyumunu tıklım tıklım dolduran taraftarların önünde marşı okumaya başlayan şarkıcı ikinci dizede sözleri yanlış okudu ancak ne taraftarlar, ne de ABD halkı olaya tepki gösterdi. “Bu ülkeyi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Sözleri karıştırdığım için çok üzgünüm ama marşı yanlış okumam ülkemi sevmediğim anlamına gelmesin.” diye konuşan Christina Aguilera, ulusal marşı aslında çok iyi bildiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde Christina Aguilera"nın marşın sözlerine Wikipedia"dan bakmış ve buradan ezberlemiş olabileceği yorumları dolaşıyor. Çünkü marşın Wikipedia"da yer alan sözleri tıpkı Aguilera"nın söylediği şekilde, yanlış yazılmış.

Medyaradar