Tiatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca, gözaltına alındı. Levent Kırca, poliste ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Ekim ayında Levent Kırca"nın arkadaşı K.S."nin Beykoz Kavacık"taki evine haciz geldi. K.S., Levent Kırca"yı arayarak durumunu anlattı. Levent Kırca hemen K.S."nin yanına gitti. İddiaya göre Levent Kırca ile haciz işlemleri için gelen Avukat Selahattin Ç. ile tartıştı.

Selahattin Ç, Levent Kırca ile K.S. ve K.S."nin yeğeni F.A.Ç."nin aciz işlemlerini engellediğini ve kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Tehdit de edildiğini ileri süren Avukat Selahattin Ç, Levent Kırca, K.S. ve F.A.Ç. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri, Levent Kırca ile diğer 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gayrettepe"deki Asayiş Şube Müdürlüğü"ne getirilen şüpheliler iddiaları kabul etmedi. Levent Kırca, polisteki ifadesinde "Kimseye hakaret etmedim. Kimseyi tehdit etmedim. Sadece arkadaşına destek vermek için hacizin yapıldığı yere gittim" diye ifade verdi. Levent Kırca ve diğer 2 şüpheli ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakıldı. (DHA)