Cevher, geri döndüğünde aracının direğe çarptığını ve direğin bir başka otomobilin üzerine devrildiğini gördü. İlginç kaza, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. 

Edinilen bilgilere göre kaza, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda dün öğle saatlerinde meydana geldi. Asmalı Konak, Dila Hanım ve Binbir Gece gibi dizilerde de rol alan ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Yonca Cevher, 34 KA 8470 plakalı aracına bir türlü park yeri bulamadı. Otopark görevlisi Selahattin A.'ya anahtarı vererek aracını park etmesini rica eden ünlü oyuncu, sokaktan ayrıldı. Aracı kaldırıma park etmeye çalışan otopark görevlisi Selahattin A. ise elektrik direğine çarptı. Büyük bir gürültü ile devrilen direk ise park halindeki Tuğçe Z.'ye ait 34 DA 7436 plakalı otomobilin üzerinde devrildi. Kazada büyük bir şans eseri yolda kimsenin olmaması can kaybını önledi.

Yaşananlardan habersiz şekilde aracının başına gelen ünlü oyuncu Yonca Cevher, büyük bir şok yaşadı. Park görevlisi Selahattin A. ise bir sandalyeye oturarak kazanın nasıl olduğunu polise anlattı. Elektrik direğinin devrilmesiyle BEDAŞ ekipleri hemen elektriği keserken, direk vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Görgü şahitleri aracın birden direğe çarptığını ve direğin devrildiğini söyledi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Beşiktaş'ta yaşanan ilginç kaza, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kaldırıma çıkan kamyonet direğe çarpıyor. Çarpma sesiyle sokakta olan vatandaşlar araca bakıyor. Ardından direk büyük bir gürültü ile park halindeki aracın üzerinde devriliyor. Direğin devrilmesiyle vatandaşlar panikle kaçıyor.