Yüksek ateş ve karın ağrısıyla 4 gün önce hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Charlize Theron'u etkileyen virüs tanımlanamıyor

Oscarlı yıldız Charlize Theron, 4 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Amerikan National Enquirer dergisinin haberine göre erkek arkadaşıyla birlikte yurtdışı tatiline çıkan oyuncu, Los Angeles"taki evinde rahatsızlandı. Yüksek ateş ve karın ağrısı gibi şikayetlerle Cedars Sinai Hastanesi"ne kaldırılan yıldızın durumu kısa sürede ağırlaştı.

Önce gıda zehirlenmesi teşhisi konulan Theron"un durumunda değişiklik olmadı. Yapılan kan testlerinde tanımlanamayan bir virüsün izine rastlandı. Doktorlar yoğun bakıma alınan yıldıza antibiyotik tedavisi yapıldığını açıklarken hastalık hakkında detaylı bilgi vermekten kaçındı.

ÖLMESİNDEN KORKUYORUM

Erkek arkadaşı Stuart Townsend"in yoğun bakım ünitesinin kapısından ayrılmadığı ve sevgilisi hakkında çok endişeli olduğu kaydedildi. Theron"un yakın arkadaşlarına içini döken Townsend, "Doktorlar ona ne olduğunu anlayabilmiş değiller. Birçok test yapılmasına rağmen hala somut bir şey bulunabilmiş değil. Bana sadece "Durumu ciddi" diyorlar. Charlize günlerdir baygın yatıyor. Bugüne kadar onun hiç hastalandığını ya da halinden şikayet ettiğini görmemiştim. Ölmesinden korkuyorum" diye konuştu.