İki yıl önce yakalandığı göğüs kanseri hastalığını başarıyla atlatan Hollywood'un ünlü yıldızı Christina Applegate, sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Amerikalı aktrist Christina Applegate ve nişanlısı müzisyen Martyn LeNoble geçtiğimiz perşembe günü Los Angeles'ta dünyaya gelen kızlarına Sadie Grace LeNoble adını verdi.

Çiftin basın sözcüsü, Amerikan magazin dergisi "People"a yaptığı açıklamada Applegate ve LeNoble'nın ilk çocuklarının doğumu nedeniyle büyük bir sevinç yaşadıklarını, anne ve bebeğinin sağlığının iyi olduğunu söyledi.

Kanser hastalığından anneliğe

39 yaşındaki oyuncu üç yıldır birlikte olduğu 41 yaşındaki LeNoble ile geçen yıl "Sevgililer Günü"nde nişanlanmıştı. Applegate'in hamileliği kendisi için küçük bir şans. İki yıl önce göğüs kanseri teşhisi konan ünlü oyuncu hastalığı yenmeyi başarmıştı.

Yeni filmiyle sinemalara geliyor

80'li yıllarda televizyonlarda gösterilen "Married with Children (Evli ve Çocuklu) dizisinde canlandırdığı "Kelly Bundy" tiplemesiyle ünlenen sarışın aktrist birçok televizyon dizisinin yanı sıra "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead", "The Big Hit", "The Sweetest Thing" ve "Anchorman" gibi Hollywood yapımlarında da rol almıştı.

Emmy ödüllü sanatçının Tony ve Altın Küre adaylıkları da bulunuyor. Applegate'in başrollerini Owen Wilson ve Jason Sudeikis ile paylaştığı komedi türündeki son filmi "Hal Pass" ile mart ayında sinemalarda olacak.