Ünlü eğlence merkezi Reina, silahlı iki kişi tarafından kurşunlandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı sonrası ticari taksiye binerek kaçan iki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Reina, saat 01.30 sıralarında iki kişi tarafından kurşunlandı. Ticari taksiyle eğlence merkezi Reina önüne gelen G.İ. ve T.A. taksiden indi. Silahlı şahıslar, eğlence merkezinin girişine doğru ateş etmeye başladı. Şahıslar, 4- 5 el ateş ettikten sonra geldikleri ticari araç ile kaçtı. Şahışların açtığı ateş sonrası eğlence mekanının kapısında bekleyen güvenlik görevlileri ve vatandaşlar, sağa sola kaçarak kurşunlardan korundu.

Kaçan saldırganları yakalamak için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ticari taksiyi kovalamaya başladı. Taksiyle D-100 Karayolu'na çıkan saldırganlar, Okmeydanı yolunu kapatan polis ekiplerinden kaçamadı. Polis ekipleri ticari araç içerisindeki taksici V.T., silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen G.İ. ve T.A.'yı gözaltına aldı.

Şahısların üzerlerinde yapılan aramada iki adet silah ele geçirildi. Zanlılar, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri de Reina'da delil araştırması yaptı.