Geçen yıllarda İtalya'da aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan ve yumurtalıklarından birisi alınan manken Tuğba Özay, bebek sahibi olmak için bir süredir tedavi görüyordu. Evliliğini de gözlerden uzak yaşamaya çalışan Özay'ın, nazardan korktuğu için gördüğü tedaviyi gizli tuttuğu öğrenildi.

Yakın dostlarına hamile kalmasının büyük bir mucize olduğunu söyleyen Tuğba Özay ile İtalyan eşi Ludovic Fatizzo, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Fatizzo'nun yakın arkadaşı olan İsveçli ünlü futbolcu Zlatan İbrahimovic'in Özay'a ilginç bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki mankenin hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hemen telefonla arayarak tebriklerini ileten futbolcunun, Özay'a bebeğinin isim babası olmayı teklif ettiği belirtildi.

KENDİNİ YORMUYOR

Bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun isim babası olmak istediğini belirten İbrahimovic'in bu teklifi karşısında Tuğba Özay'ın herhangi bir yorumda bulunmadığı öğrenildi. Henüz 4 haftalık hamile olan Tuğba Özay sağlıklı bir hamilelik için kendisini yormamaya çalışıyor. Eşi Ludovic Fatizzo da Özay'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor.