Park halindeki otomobili de alan hırsız kayıplara karıştı. Bütün bunlar olurken Özinal, Öztek, çiftin küçük kızları ve bakıcısı evdeydi.

Manken oyuncu Şebnem Özinal ile işletmeci eşi Şefik Öztek'in Gümüşsuyu'ndaki evlerine giren hırsız bir dizüstü bilgisayar ile BMW marka otomobili çalarak kaçtı. Edinilen bilgiye göre çiftin giriş kattaki evlerine salon penceresinden giren kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar bir dizüstü bilgisayar ile otomobilin anahtarını çaldı. Hırsız daha sonra binanın karşısında park halindeki 2004 model, lacivert renkli, 34 VE 4252 plakalı BMW marka otomobili evden çaldığı anahtarla çalıştırarak götürdü. Olay sırasında evde Şebnem Özinal, eşi Şefik Öztek, çiftin 2 yaşındaki kızı Ayşe ve Türkmen çocuk bakıcısı bulunduğu öğrenildi. Hırsızlığın sabah oturma odasına giren Şebnem Özinal'ın pencerenin açık olduğunu farketmesiyle ortaya çıktı. Çift kızları ve bakıcılarının eve giren hırsızı farketmedikleri ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri hırsızın girdiği sanılan pencere ve salonda parmak izi incelemesi yaptı. Çevredeki binaların güvenlik kameraları da incelenmeye başlandı.

Polislerin parmak izi incelemesi yaptığı sırada, pencereye çıkan Şefik Öztek; 'Sabah Şebnem fark etti. Gece evdeydik. Laptop ve Şebnem'in çantasını almışlar. Alarm sistemi yok' dedi. Bu arada ifade vermek için polis merkezine götürülen Şebnem Özinal ise, 'Gece salonun camını zorlayarak girmişler.'diye konuştu. Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.