Bu kadınlardan birinin İsveçli güzel model Dominica Westling olduğu öğrenilirken, O'Neal'ın genç kadınla 18 aydır birlikte olduğu, hatta internetten sanal seks dahi yaptığı iddia edildi. Eşi, ünlü basketbolcudan boşanmak için dava açtı.

Haftalardır ünlü golfçu Tiger Woods"un seks skandallarını manşetlerine taşıyan ABD medyası, bu kez de NBA"in süper yıldızı Shaquille O"Neal"ın yasak ilişkilerini gündeme getirdi.

ABD basını, bu sene basketbolu bırakacağını açıklayan 37 yaşındaki Shaq"in son 18 aydır iki metresle ilişkide olduğunu ortaya çıkardı. Ayrılmak üzere olduğu eşi Shaunie ile ilişkisi devam ederken ilk olarak Vanessa Lopez adlı modelle yasak ilişkiye başlayan Shaq, son bombasını İsveçli bir güzel ile patlattı.

İsveçli model Dominica Westling, isminin gündeme gelmesinin ardından medyanın yeni gözdesi oldu. Sinema kariyeri yapmak istediği belirtilen 25 yaşındaki güzelin resimleri, internette dolanmaya başladı.

Gazeteler daha önce Shaq"in aynı zamanda NBA oyuncularından birinin nişanlısıyla ilişki yaşadığını belirtmişti. Magazin dünyası ise bu ismin Washington Wizards"ın "belalı" oyuncusu Gilbert Arenas olduğunu ileri sürmüştü. Arenas, geçtiğimiz günlerde kumar borcu yüzünden soyunma odasında takım arkadaşına silah çektikten sonra NBA yönetimi tarafından süresiz men cezası almıştı.

CINDY CRAWFORD İLE DE BERABER OLMUŞTU

Shaq, 2001 yılında Los Angeles radyosuna verdiği bir röportajda, “Beraber olduğunuz ünlü bir kadın var mı?” sorusuna Cindy Crawford cevabını vermişti. Bu açıklamanın ardından Cindy Crawford çok öfkelenmiş, ancak ailesinin parçalanmasını önleyememişti./ hürriyet