Kampanya doğrultusunda, Çözüm Dergisi Dershanesi birincilerine 2011 – 2012 eğitim – öğretim süresince 12 adet yolculuk biletini ücretsiz olarak hediye eden Anadolu Ulaşım, dershanenin diğer öğrencileri için yaptığı büyük jestle dikkat çekiyor. İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyon, Denizli, Aydın, Manisa, Antalya, Uşak, İzmit ve Adapazarı yönünde gidiş biletlerini Anadolu Ulaşım’dan alan Çözüm Dergisi Dershanesi öğrencileri dönüş biletlerine hiçbir bedel ödemeden sahip olabiliyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş: “Anadolu Ulaşım olarak, eğitime her zaman büyük önem verdiğimizi gerek üniversitelere verdiğimiz sponsorluk destekleri gerekse kurum bünyesinde oluşturduğu akademik birimlerle ortaya koyuyoruz. Eğitime destek projelerimizi her geçen gün artırarak yürütüyoruz. Bu noktadan hareketle, yoğun geçen bir yılın ardından üniversiteyi kazanan arkadaşlarımıza Anadolu Ulaşım olarak destek vermek istedik ve Çözüm Dergisi Dershanesi ile bir işbirliği gerçekleştik. Üniversiteyi kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederken, hayat yolculuğunun en güzel ve keyifli dönemi olan üniversitede başarılar diliyorum.” dedi. 
 
Konukları için yaptığı özel etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Anadolu Ulaşım, eğitim alanında yaptığı ataklarla da büyük övgü alıyor.