Halk arasında üniversiteli kurbanlıklar olarak bilinen ve internet ortamında da satın alınabilinen kurbanlıkların büyük çoğunluğu satışa çıkarıldıktan hemen kısa süre sonra satıldı. 
ADÜ Ziraat Fakültesi Güney Yerleşkesinde yetiştirilen kurbanlıklar, gerek beslenme, gerekse veteriner kontrolü altında bulundurulması sebebiyle vatandaşlar tarafından her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Ziraat Fakültesi, erkek kuzuları ve dişi kuzuları kilogramı 12 TL’den, koçları kilogramı 10 TL’den, koyunları ise kilogramı 9 TL’den satışa sundu. Fakülte yetkilileri hayvanların genel durumu hakkında günü birlik rapor tutulduğunu, yetiştirilen hayvanların sağlıklı ve kaliteli olduğunu ve vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir şekilde tüketebileceklerini ifade ettiler. 
“PAZARA ÇIKMAYA VAKTİ OLMAYAN İNTERNETTEN ALIYOR”
İsteyen kişilerin gidip bizzat kurbanlıkları görerek satın alabildiği üniversiteli kurbanlıkları, pazara çıkmaya veya Ziraat Fakültesi’ne gitmeye vakit bulamayanlar internet ortamında satın alabiliyor. Kulak küpeleri, kilosu ve özellikleri belirtilen kurbanlıklar kurban bayramına kadar yine Üniversite tarafından bakılıp kurbana hazırlanıyor.