Olaydan sonra bşir araç ile firar eden zanlı S.Ç."nin kaçtığı araç Denizli Tavas ilçesi yakınlarında bulunurken, zanlının henüz yakalanmadığı öğrenildi.
Bugün öğlen saatlerinde Bodoğan merkez Camii"nde kılınan cenaze namazının ardından Oğuzhan Unat"ın cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi. Olayda oğlunu kaybeden ve eşi yaralanan Baba Ömer Unat taziyeleri kabul ederken, sevenleri Unat ailesini acı günlerinde yalnız bırakmadı.
Bilindiği gibi dün akşam saatlerinde, Bozdoğan ilçesi"nde fırıncılık yaptığı öğrenilen S.Ç., henüz belirlenemeyen nedenle Yenice Mahallesi'nde ikamet eden Oğuzhan Unat ve annesi Gülendam Unat"ı tabanca ile taramıştı. Oğuzhan Unat hayatını kaybederken, yaralanan annesi Gülendam Unat Nazilli Devlet hastanesi"ne kaldırılmıştı.
Olaydan sonra aracı ile kaçan zanlı S.Ç. dün tüm aramalara rağmen bulunamadı. Güvenlik güçlerinin bölgede yaptıkları arama sonucu zanlının kullandığı aracın Denizli ilçesine Bağlı Tavas ilçesi yakınlarında bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirilirken, zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.